دانلود گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود گزارش کارورزی کارآموزی،پروژه کاراموزی پروژه کارورزی

دانلود گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود گزارش کارورزی کارآموزی،پروژه کاراموزی پروژه کارورزی

گزارش کارآموزی زراعت نانو تکنولوژی و کاربرد آن در کشاورزی

گزارش کارآموزی زراعت نانوتکنولوژی و کاربرد آن در کشاورزی

دانلود کارآموزی در مورد زراعت نانو تکنولوژی و کشاورزی

 

دانلود پروژه کارآموزی درمورد زراعت نانوتکنولوژی

کاربرد نانو تکنولوژی در کشاورزی

پروژه کارورزی در مورد نانو تکنولوژی

طرح کارورزی زراعت نانو تکنولوژی

دانلود پروژه درباره رشته کشاورزی و دامپروری

فهرست مطالب

فناوری نانوچیست ؟

نانوذرات

نانوذرات چند شاخه ای Dendrimers

اثرات نامطلوب نانوذرات

نانوماشین ها

نانوبیوتکنولوژی

مثال هایی از نانو ماشین ها در طبیعت

مرور مختصر بر ماشین های بیومولکولی

موتور سازنده ATP

استفاده از باکتری ها به کمک علم نانوتکنولوژی

علم نانو و علوم کشاورزی

نانو تکنولوژی و گیاهپزشکی

محلول تثبیت کننده شن با کمک فناوری نانو

نانوتکنولوژی و خاک

خاکهای مصنوعی ( هیدروژل های نانوساختار سوپر جاذب آب )

گزارش جدید مبنی بر نانوتکنولوژی در کشاورزی و مواد غذایی

کاربرد ، مزایا و عوامل خطرناک ( ضرر و زیان )

جمع بندی و چشم انداز آینده

منابع و مآخذ

فناوری نانوچیست ؟

نانوتکنولوژی فناوری است که از کنش ها و واکنش هایی که در سطح اتم اتفاق می افتد منشا گرفته و فناوری جدیدیست که تمام علوم را در خواهد نوردید ، به تعبیر دقیق تر نانوتکنولوژی انقلابی جدید برای همه علوم در آینده است . این تکنولوژی قادر به بهبود روش های ارزیابی ، مدیریت و کاهش خطرات برای محیط زیست بوده و فرصت های را برای تولید محصولات جدید فراهم خواهد ساخت . نانوتکنولوژی در واقع مهندسی در سطح اتم و یا گرو.هی از اتم ها می باشد . از همین تعریف ساده بر می آید که نانوتکنولوژی یک رشته جدید نیست ، بلکه رویکرد جدیدی در تمام رشته هاست .

بنابراین علم نانوتکنولوژی توانمندی تولید مواد ، ابزارها و سیستم های جدید برای در دست گرفتن کنترل در سطح مولکولی و اتمی ، با استفاده از خواصی که در آن سطوح ظاهر می شوند را دارد .

البته باید در نظر داشت که ممکن است اصول و قواعد معمولی علم شیمی و فیزیک در سطوح فوق به دو دلیل قابل اعتماد نباشد .

1-خواص ذرات کوچک یک ماده با خواص توده های بزرگ تر آن می تواند متفاوت باشد .

2- نسبت سطح به حجم در ذرات بسیار بالا می رود ، و از آنجا که خصوصیات در سطوح اتمی بسیار متفاوت می باشد این امر باعث تغییر خصوصیات مواد به شکل غیر قابل پیش بینی می شود .

بعنوان مثال وقتی نقره به ذرات بسیار کوچکتر تبدیل می شود ، به صورت ماده ضد میکروب عمل می کند در حالیکه در این شرایط ذرات طلا رنگ های متنوعی را از خود منعکس می کنند .

در آینده نه چندان دور علم نانوتکنولوژی بشر را قادر خواهد کرد تا ماشین هایی را بسازد که توانایی محاسبه ،حرکت ، احساس محیط اطراف و حتی بازسازی خود را داشته باشند . از این رو برای نانوتکنولوژی کاربردهایی را در حوزه های مختلف از غذا ، دارو ، تشخیص پزشکی و بیوتکنولوژی تا الکترونیک ، کامپیوتر ، ارتباطات ، حمل و نقل ، انرژی محیط زیست ، مواد ، هوا فضا و امنیت ملی بر شمرده اند . سازه های نانو می توانند باعث انقلابی در علوم و در تمام سطوح، بخصوص در علم کامپیوتر ، پزشکی و بهداشت ، بیوتکنولوژی و کشاورزی گردند . بنابراین کاربردهای وسیع  این عرصه به همراه پیامدهای اجتماعی ، سیاسی و حقوقی آن ، این فن آوری را به عنوان یک زمینه فرا رشته ای و فرابخشی مطرح نموده است . با این وجود چالش های در پیش روی این علم عبارت است از توانایی تولید ، بکار گیری و اندازه گیری موادی که در حد یک الی 100 نانومتر می باشند . باید در نظر داشت که هر نانو برابر است با یک هشت هزارم قطر موی انسان که تقریبا معادل قطر یک اتم اکسیژن می باشد .

هدف ازتهیه و ارائه این مجموعه آشنایی دانش آموختگان رشته های علوم کشاورزی با مبانی علم نانوتکنولوژی می باشد . در این راستا ابتدا نانوذرات ، برخی از کاربردهای آنها و خطرات احتمالی کاربرد آنها در طبیعت مورد بحث قرار میگیرد . سپس نانو ماشین ها به همراه انقباض هایی که می توان از طبیعت برای ساختن و بکارگیری آنها صورت گیرد ارائه می شود . در پایان ضمن آوردن مثال های از کابرد نانوتکنولوژی در کشاورزی، ایده های برای استفاده از این علم در جهت بهبود بکارگیری نهاده های کشاورزی برای تولید محصولات سالم تر مورد اشاره قرار گرفته است .

نانوذرات

همانگونه که گفته شد نانوذرات می توانند از مواد مختلف و به اشکال متفاوتی باشند که در اینجا ما انها را به چهار دسته تقسیم می کنیم.

1-  نانوذرات تولید شده از اتم کربن ، اتم های کربن بدلیل ساختمان اتمی خاص می توانند ساختمان های متفاوت ملکولی را ایجاد کنند . مثلا ملکولهای bcckyball، مانند ملکولهای الماس و کرافیت ، فقط از اتم های کربن تشکیل شده اند . این ملکولها دارای ساختمانی توخالی و بیضی شکل بوده و از به هم پیوستن تعداد معینی اتم کربن ( مثلا 60،70،120،180) ایجاد می گردند . البته نوع شصت کربنه آنها که دارای ساختمان ملکولی مستحکم تر و بیشتر به شکل بیضی بوده در حالیکه انواع دیگر کشیده تر هستند .

2-  نانو لوله ها (nano tubes) دسته دیگری از ملکولها کربنی می باشند که بسیار شبیه به گروه قبلی بوده ولی با این تفاوت که طول آنها بیشتر و انتهای آنها باز می باشند . نانولوله ها می توانند در کنار هم شبکه های مشبکی را ایجاد کنند . از این لوله ها می توان برای انتقال ملکولها به درون سلول و همینطور بعنوان یک خط کش برای اندازه گیری در حد نانو بهر چیست . این مواد در عرصه تجاری نیز قابلیت های بسیاری  دارند که از جمله بهبود کیفیت پوشش ها و طلق ها را می توان بیان کرد .

3-  نانوذراتی که اساس آنها اتم های فلزات می باشد نانوذرات طلا، نانوذرات نقره ، و ذرات کوانتوم، نانوکوانتوم های فوق خاصیت نیمه هادی داشته و از کادیوم سلنیوم ، سولفید کادیوم یا تلورید کادیوم با یک پوشش عایق از جنس پلیمر ساخته شده است .  اندازه نانو کوانتوم ها را می توان طوری تغییر داد که خصوصیات فیزیکی و بخصوص خصوصیات ظاهری متفاوتی را ارائه نماید . ( اندازه کوچک به این معنا می باشد که حدود 70% از اتم ها در سطح ذره قرار می گیرند ) پوشش پلیمری و عایق نه تنها از تاثیر سمیت کادیوم در محیط جلوگیری می کند بلکه نوع آن می تواند بنحوی طراحی شود که خصوصیت ترکیبی با ملکولهای معینی را داشته باشد در این شرایط از این نانو ذرات می توان بعنوان نشانگر استفاده نمود . یکی از کاربردهای نانوکوانتوم ها استفاده از انها در مدل های جدید دستگاه های DVDها می باشد . در واقع این نوع دستگاهها از یک نوع نور لیزر، که در سال های اخیر کشف شده غیر ممکن بود . ولی با ساخت لیزر کوانتمی آبی این امکان بوجود آمد.

دانلود پروژه کارآموزی درمورد زراعت نانوتکنولوژی

کاربرد نانو تکنولوژی در کشاورزی

پروژه کارورزی در مورد نانو تکنولوژی

طرح کارورزی زراعت نانو تکنولوژی

دانلود پروژه درباره رشته کشاورزی و دامپروری

دانلود کارآموزی در مورد زراعت نانو تکنولوژی و کشاورزی

گزارش کارآموزی گیاه پزشکی سازمان جهاد کشاورزی مدیریت حفظ نباتات

گزارش کارآموزی گیاهپزشکی سازمان جهاد کشاورزی مدیریت حفظ نباتات

دانلود گزارش کارآموزی جهاد کشاورزی

دانلود کاراموزی در جهاد کشاورزی

طرح کارورزی رشته گیاه پزشکی

گزارش کارآموزی رشته کشاورزی

کارآموزی در سازمان جهاد کشاورزی

مدیریت حفظ نباتات

فهرست مطالب

عنوان   صفحه

مراحل انجام شده در انسکتاریوم   1

شناخت زنبور براکون و نحوه تاثیر آن   1

میزبانهای مهم براکون برای تکثیر انبوه   2

گونه های مهم زنبور براکون در ایران   2

نحوه پارازیت کردن زنبور براکون2

روش پرورش و تکثیر انبوه زنبور براکون   3

بید آرد Ephestia kuhniella4

مشخصات ظاهری 4

زیست شناسی پروانه بید آرد Ephestia kuhniella4

پرورش و تکثیر انبوه پروانه بید آرد در آزمایشگاه  5

پرورش و تکثیر انبوه زنبور و پارازیتوئیدبراکون 6

شرایط رهاسازی زنبور براکون  7

زنبورهای تریکوگراما   7

مشخصات مرفولوژیکی زنبور   7

1- پرورش پروانه بید غلات  8

2- پرورش پروانه بید آرد 9

پرورش زنبور تریکوگراما 10

کرم ساقه خوار ذرت11

زیست شناسی   12

مبارزه  12

دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی در مزارع ذرت   13

5- رهاسازیهای تداخل نسل آخر فصل 15

دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی در مزارع ذرت استان خوزستان   15

دستورالعمل مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج16

6- رهاسازی زنبور برای کنترل نسل اول ساقه خوار برنج   17

7- ارزیابی های رهاسازی انجام شده نسل اول  17

8-رهاسازی زنبور برای کنترل نسل دوم کرم ساقه خوار   189-ارزیابی نسل دوم  18

دستورالعمل واگذاری انسکتاریوم ها و کارگاه های دولتی بصورت پیمان تولید در استانها و تعیین سهمیه تولید زنبور تریکوگراما برای بخش خصوصی 19

دستورالعمل رهاسازی حشرات مفید زنبورهای تریکوگراما و براکون در مزارع گوجه فرنگی20

مراحل اجرائی این برنامه به شرح ذیل خواهدبود   21

توضیحات تکمیلی21

دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی در مزارع گوجه فرنگی استان خوزستان  22

رهاسازی بر علیه نسل دوم کرم قوزه در روی پنبه و تداخل نسل23

دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی (تریکوگراما و براکون) در مزارع سویا24

رهاسازی زنبور براکون درمیان بوته های  سویا  25

بررسی تاثیر عوامل کنترل طبیعی رهاسازی شده 26

مراحل انجام شده شده در کلینیک بیماری های گیاهی شناسی با انواع محیط های کشت  26

محیط کشت Kings   27

محیط کشت پوان27

تهیه ی روش محیط کشت  kings  28

تهیه ی محیط کشت نوترینت آگار NA   28

تهیه محیط کشت PDA  28

نحوه ی ریختن محیط کشت درون بتری29

تهیهی سوسپانسیون باکتری  29

تستهای تشخیص سودوموناس   30

تست اکسیداز   30

تست گرم 30

تست H2O2کاتالاز 31

تست H2  31

تست سیب زمینی  32

مراحل انجام شده در انسکتاریوم

شناخت زنبور براکون و نحوه تاثیر آن

زنبور براکون از خانواده Braconidaeواکتوپارازیت می باشد. حشره ماده بطول 4-3 میلیمتر بوده و چشم های سیاه و براقی در فرق سر دارد. رنگ عمومی بدن این حشره زرد حنایی ولی قسمت هایی از سر و قسمت زیرین سینه بهرنگ قهوه ای است. در ابتدای فصل بعلت سرما تیره رنگ ولی هرچه دما بالا رود روشن تر می گردد. شکم زنبور ماده بعلت بارور بودن متورم می باشد. مهمترین فرق بین زنبور براکون مادهو زنبور نر در وجود تخمریز در زنبور ماده و اختلاف طول شکمهاست. زنبور ماده دارای شاخک 16 مفصلی ولی نرها کلا 21 مفصلی می باشند. تخم ریز ماده ها در حالت عادی از نصف طول بدن حشره بزرگتر است ولی در موقع نیش زدن میزبان بلندتر می شود.این زنبور به میزبانهای متحرک حمله می کند.

طول عمر ماده ی جفت گیری نکرده 20 روز ولی ماده های جفت گیری کرده تا 60 روز هم می رسد. برای تکثیر انبوه زنبور براکون از میزبانهایی استفاده می شود که حائز شرایط زیر باشند:

1-   براحتی قابل پرورش باشند

2-   اقتصادی باشند

3-   امکان پرورش داشته باشند

میزبانهای مهم براکون برای تکثیر انبوه:

1-  Epmestia kuhniellu–پروانه آرد

2-  Coreyracophala nicaپروانه بید برنج

3-  Galleria melonell–پروانه موم

4-  Plodia intor punetella–شب پره هندی

گونه های مهم زنبور براکون در ایران:

B.hebator

B.iranicus

B.lefroy

از بهترین میزبانهای زنبور براکون در طبیعت:

کرم قوزه1-Heliothis gossipiella

پیرائوستا (ساقه خوار اروپایی ذرت)   2-Ostrinia nubilalis

نحوه پارازیت کردن زنبور براکون:

حشره ماده قبل از تخمگذاری روی لارو میزبان با نیش زدن آنرا فلج می کند بدین صورت که ابتدا لوله تخمریزی خود را وارد بدن لارو نموده و نوعی سم وارد بدن کرده و آنرا فلج می کند سپس شروع به تخمگذاری بر روی بدن میزبان خود می نماید  و تخم های خود را بطور تک تک یا دسته جمعی در روی حلقه های بدن لارو قرار می دهند تخمها پس از 20 الی 24 ساعت در شرایط محیط تفریخ شده و تبدیل به لارو زنبور می شوند.زنبور براکون دارای 3 سن لاروی بوده که با تغذیه از محتویات داخل بدن میزبان حدودا پس از 3 روز بر حسب شرایط محیط تبدیل به شفیره می شود و موجب از بین رفتن لارو میزبان می گردند. این شفیره ها که در کمر لاشه میزبان درون پیله سفید و ابریشمی قرار دارند حدودا پس از 6-4 روز تبدیل به زنبور بالغ براکون می شوند. عمر زنبور نر کوتاهتر از ماده و از 5 روز تجاوز نمی کند (در شرایط آزمایشگاهی) یک زنبور ماده قادر است حدود 100 عدد لارو را نیش بزند ولی تنها نیش زدن د لیل پارازیت کردن نیست تعداد تخمها در یک دوره تخمگذاری از 1 تا 100 عدد متغیر است. دوره زندگی زنبور براکون بین 7-14 روز می باشد.

روش پرورش و تکثیر انبوه زنبور براکون

این زنبور بطور طبیعی در نواحی جنگلی و حواشی مزارعی که کمتر دستخوش سمپاشی باشند وجود دارد. اگر آلودگی شدید نباشد بصورت طبیعی قادر به کنترل لارو میزبان در حد یک سمپاشی می باشد ولی اگر آفت دست طغیانی داشته باشد ممکن است جمعیت زنبور برای کنترل کافی نباشد. بنابراین باید اقدام به پرورش و تکثیر انبوه زنبور نموده و در صورت امکان مزرعه را از زنبور اشباع کرد. برای پرورش و تکثیر انبوه زنبور براکون اواخر فصل تابستان و اوایل فصل بهار اقدام به جمع آوری این حشره از مزارع نموده و آنرا بوسیله یکی از میزبانهای واسط که در حال حاضر بید آرد است تکثیر انبوه می کنیم.

بید آرد Ephestia kuhniella:

مشخصات ظاهری

این آفت انباری و از خانواده Parilidacاست. عرض پروانه با بالهای باز بین 20-25 میلیمتر و بالهای رویی طویل به رنگ خاکستری پر رنگ و در روی هر یک از آنها در نوار کم رنگ و لکه های تیره کوچک دیده می شود. بال های زیرین پهن تر و سفید رنگ و دارای ریشک دمایی در حاشیه بال می باشد.

لارو کامل بطول15-18 میلی متر به رنگ سفید مایل به صورتی قسمت سر و پشت سینه اول، پاهای سینه ای به رنگ قهوه ای مایل به زرد بوده و درونی هریک از حلقه های شکم لکه های کوچک سیاه رنگ  مجهزبه یک موی طویل وجود دارد. پای شکمی پنج جفت و دارای قلابهایی در حول یک دایره است.

زیست شناسی پروانه بید آرد Ephestia kuhniella

این حشره در انبارهای گرم و مساعدبطور دائم فعالیت می کند. فعالیت آن در هنگام شب بوده و در روز بدون حرکت با بالهای تپه باقی می ماند.تخم ریزی در شب و در دسته های 10 تا 20 عددی روی مواد آردی می گذارد. دوره رسته همچنین بر حسب شرایط محیط از 4-16 روز می باشد . لاروها از مواد آردی تغذیه کرده و در این فاصله 5 بار حبه عوض می کنند. دوره شفیرگی 7 تا 16 روز و پس از این مدت پروانه بالغ خارج می گردد تکامل آن تا تخم تا حشره بالغ بین 45 تا 60 روز بر حسب شرایط محیط تغییر می کند.

پرورش و تکثیر انبوه پروانه بید آرد در آزمایشگاه

در آزمایشگاه جهت پرورش و تکثیرانبوه این حشره که بعنوان میزبان واسط زنبور پارازیتوئید براکون،شناخته می شود از آرد غلات مانند گندم یا ذرت مخلوط با سبوس استفاده می کنند برای این منظور مقدار معینی آرد مخلوط با سبوس در طشت های مخصوص آلوده سازی به نسبت 3 به 1 می ریزند. به ازای هر کیلو آرد مصرفی 15/0 تا 17/0 تخم حشرهبر روی مخلوط بطور یکنواخت می پاشند. سپس طشت ها را در اتاق انتظار که دمای آن تغییرات 125 و تغییرات رطوبت در آن 565% باشد انتقال می دهند.

تخم ها پس از تفریخ تبدیل به لارو حشرهشده و لاروها جهت تغذیه به داخل توده آرد راه می یابند و در این رابطه کانال هایی درون توده ایجاد می شود بر اثر  فعالیتتوسط لاروها پس از مدتی آرد سفت و سخت شده و مخلوط مذکور نیز کیفیت غذایی اولیه را ندارد که در اینصورت 1 الی 2 بار هر تشت آلوده را تجدید محتوا نموده و مقداری آرد به مخلوط می افزایند. درجه حرارت و رطوبت محیط و تشت های آلوده شده دائما کنترل می شود. لاروها در شرایط مطلوب 4 الی 5 بار پوست اندازی می کنند. وقتی تغذیه لاروها کامل شد و مراحل رشد لاروی طی شد لاروهای سنین 4 الی 5 را که حدودا 25 الی 30 روز پس از آلوده سازی تولید می شوند در انبار زنبور براکون قرار می دهند.

دانلود کاراموزی در جهاد کشاورزی

طرح کارورزی رشته گیاه پزشکی

گزارش کارآموزی رشته کشاورزی

کارآموزی در سازمان جهاد کشاورزی

مدیریت حفظ نباتات

دانلود گزارش کارآموزی جهاد کشاورزی

گزارش کارآموزی شرکت کارا تلفن سالن دیجیتال سوییچ

کارآموزی شرکت کارا تلفن سالن دیجیتال سوییچ

دانلود کارآموزی شرکت کارا تلفن

دانلود کارآموزی در مخابرات

گزارش کارورزی در شرکت کارا تلفن

کارآموزی در شرکت های تولید مراکز تلفن

فهرست مطالب

فصل اول: مقدمه

فصل دوم

بخش اول: کلیات سیستم KTDSS

1-1)  کاربردهای سیستم

1-2)  تکنولوژی ساخت

1-3)  ظرفیت سیستم

1-4)  پیکره بندی سیستم

1-5)  امکانات سیستم

بخش دوم: ساختار سخت افزار

2- ساختار سخت افزار

2-1) واحد کنترل اصلی (Control Unit)

فصل سوم

بخش سوم: کارایی سیستم KTDSS

3- کارایی سیستم

3-1)  قابلیت تحمل خرابی (Fault Tolerant)

3-2)  قابلیت گسترش سیستم

3-3)  ترافیک سیستم

3-4)   امنیت شارژینگ

3-5)   سرویسهای مربوط به مشترکین سیستم

بخش چهارم: مشخصات الکتریکی و مخابراتی سیستم KTDSS

4- مشخصات الکتریکی و مخابراتی سیستم KTDSS

4-1) مشخصات سیستمی

4-2) مشخصات الکتریکی

فهرست اشکال

فصل دوم: بخش اول

شکل (1-1) کاربردهای سیستم KTDSS

شکل (1-2) ارتباط مشترکین و شبکه با KTDSS

بخش دوم

شکل (2-1-الف) شمای ساختار سخت افزار

شکل (2-1-ب) شمای ساختار سخت افزار KTDSS4

شکل (2-2-الف) شمای کلی واحد کنترل اصلی (CV)در KTDSS2

شکل (2-3-الف) شلف CUو نحوه قرارگیری کارتها در آن (نوع 1 ) KTDSS3

شکل (2-3-ب) شلف CUو نحوه قرارگیری کارتها در آن در سیتسم KTDSS4

شکل (2-6) نحوه توزیع شریانهای کارت MSWدر دو ساختار Large , Small

فصل سوم : بخش سوم

شکل (3-2) امکان گسترش سیستم بر اساس سیگنالینگ SS7و استفاده از شبکه محلی بین سیستم

مقدمه

شرکت کارا تلفن به دنبال هدف تولید مراکز تلفن در رنجهای مختلف پس از تکمیل ظرفیتهای خود در رنج مراکز تلفن سانترال، اکنون سیستم تمام دیجیتال خود را که از 256 پورت تا 16000 پورت قابل گسترش است، به صنعت مخابرات و ارتباطات تقدیم می‌کند.

هدف از ساخت چنین سیستمی، کارایی بالا در سطح استانداردهای جهانی در عین پائین بودن قیمت و سادگی نصب و نگهداری و مدیریت سیستم در شبکه مخابراتی است. این سیستم می‌تواند بصورت RX(Rural exchange)، PABX، LX( Local exchange)، LTX( Local /Transit exchange)، TX( Transitexchange) مورد استفاده قرار گیرد و در نتیجه قابلیت انعطاف کاملی به جهت برخورداری از سیستم کنترل SPCدارد.

این مدرک به منظور آشنائی هرچه بیشتر پرسنل مدیریت و نگهداری سیستم سوئیچ KTDSSتهیه گردیده است و هدف از آن ارائه اطلاعات کلی دراین زمینه می‌باشد که از بخش‌های زیر تشکیل یافته است:

1ـ کلیات سیستم KTDSS

در این بخش ابتدا به توضیح کاربردهای سیستم پرداخته و سپس ظرفیت سیستم را مورد بررسی قرار می‌دهیم و در انتها نحوة پیکره‌بندی سیستم و امکانات نرم‌افزاری و سخت افزاری آن را بطور اجمال تشریح می‌کنیم.

1ـ1) کاربردهای سیستم

به دلیل ساختار کاملاً مدولار و بلوکی سیستم سوئیچ و باتوجه به وجود سخت افزار‌ها و رابطهای استاندارد در آن و تنوع انواع خطوط مشترک و  ترانک در سیستم و همچنین قابلیت گسترش آن، هر سوئیچ موردتقاضا از کم ظرفیت گرفته تا میان ظرفیت از نوع PABX، Localو یاترانزیت بااضافه کردن بلوک‌های سخت‌افزاری و مدول های نرم افزاری توسط سیستم KTDSSقابل ارائه خواهد بود. همانطور که در شکل (1ـ1) مشاهده می‌کنید این سیستم می‌توان بصورت RX( سیستم سوئیچ روستائی) ، PABX(سیستم سوئیچ اداری)، LX( سیستم سوئیچ شهری)، LTX  ( سیستم سوئیچ شهری و ترانزیت)، TX(سیستم سوئیچ ترانزیت) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شکل (1-1) کاربردهای سیستم KTDSS

1ـ2) تکنولوژی ساخت

طراحی سیستم KTDSSبصورت کاملاً دیجیتال بوده و کدینگ صوت از نوع PCMو نوع مالتی پلکسینگ آن بصورت زمانی ـ مکانی است. در این سیستم از خطوط سرعت بالای 2 mbpsبرای انتقال 32 کانال صوتی و سیگنالینگ استفاده می‌شود.

نوع کنترل در سیستم از نوع ( Stored Program control) SPCبوده و عمل سوئیچینگ و مالتی پلکس بصورت محلی و مرکزی انجام می‌گیرد. سخت‌افزار سیستم بصورت توزیع شده بوده و عمل پردازش مکالمه بصورت متمرکز انجام می‌شود. در این سیستم سعی شده است تا از آی سی های متداول و با کیفیت بالا از جمله آی سی های کنترلی شرکت اینتل و یا رابطهای خطوط، تولیدی شرکت مایتل استفاده گردد. منابع تغذیه از نوع سوئیچینگ مورد استفاده قرار گرفته و کلیه حفاظتهای لازم در آن لحاظ شده است . کنترل مرکزی توسط یک پردازنده 486 DX4و یا پنتیوم 233 mhzانجام می گیرد و به منظور حفاظت بیشتر این کنترل Dualشده است . زبانهای بکار رفته شده در سیستم عبارتند از c.c++.visual c++.delphi.

1-3) ظرفیت سیستم

1-3-1) ظرفیت سیستم K T DSS2

این سیستم در دو ساختار Large..smallقابل تنظیم است که ظرفیت ترافیکی مکالمات مشترکین در ساختار Large.0.2ارلانگ و در ساختار small.0.37ارلانگ در نظر گرفته شده است . لازم به ذکر است که در سیستم 256 شماره ظرفیت ترافیکی 100% است . ظرفیت ماکزیمم سیستم در ساختار Large، 7936 پورت و در ساختار small ، 3840 پورت می باشد. تعداد ماکسیمم ترانکهای دیجیتال 30 لینک معادل 900 پورت می باشد که اضافه شدن هر لینک دیجیتال باعث حذف شدن 64 پورت مشترکین در ساختار smallو 128 پورت در ساختار Largeمی شود ، لازم به ذکر است که تا ظرفیت 2048 مشترک در ساختار smallو 4096 مشترک در ساختار large، اضافه شدن لینک دیجیتال از ظرفیت سیستم نمی کاهد ، به عبارت دیگر اگر سیستم دارای 900 ترانک دیجیتال باشد می تواند در ساختار small2048 و در ساختار Large 4096 مشترک نیز داشته باشد که در این صورت کم کردن هر 30 ترانک دیجیتال باعث افزایش 64 مشترک در ساختار smallو 128 مشترک در ساختار largeمی شود.

تعداد ماکزیمم ترمینالهای قابل اتصال به سیستم به منظور انجام وظائف مدیریت و اپراتوری و شارژینگ و نکهداری برابر 16 عدد می باشد که از طریق شبکه Lanو رابط 10Base –Tو یا کابل سریال RS232  به سیستم متصل می شوند.

1-3-2) ظرفیت سیستم K T D SS4

در این سیستم نیز همانند سیستم KTDSS2می توان آن را در دو ساختار Large وsmallتنظیم نمود و همچون KTDSS2ظرفیت ترافیکی مشترکین دارای ارلانگ 2/. در ساختار Largeو ارلانگ 37/0 در ساختار Smallمی باشد. ظرفیت ماکسیمم سیستم در ساختارLarge16128  پورت و در ساختار small7936 پورت می باشد. تعداد ماکسیمم ترانکهای دیجیتال 60 لینک معادل 1800 پورت بوده که اضافه شدن هر لینک دیجیتال باعث حذف 64 پورت مشترکین در ساختار smallو 128 پورت در ساختار Largeمی شود، لازم به ذکر است تا ظرفیت 4096 مشترک در ساختار smallو 8448 مشترک در ساختار Largeاضافه شدن لینک دیجیتال از ظرفیت سیستم نمی کاهد به عبارت دیگر اگر سیستم دارای 1800 ترانک دیجیتال باشد می تواند در ساختار small4096 ودر ساختار large8448 مشترک نیز داشته باشد که در این صورت کم کردن هر 30 ترانک دیجیتال باعث افزایش 64 مشترک در ساختار small   و 128 مشترک در ساختار largeمی شود. به عنوان مثال برای یک مرکز 10k (با 10240 مشترک ) می توان 1380 ترانک دیجیتال در نظر گرفت.

تعداد ماکزیمم ترمینالهای قابل اتصال به سیستم به منظور انجام وظایف o&mهمچون KTDSS2.16 عدد می باشد که با رابط Ethernetویا RS232  به سیستم متصل می گردد.

در جدول (1-1) مشخصات مربوط به ظرفیت سیستم در دو ساختار KTDSS2و KTDSS4آورده شده است.

دانلود گزارش کارآموزی درباره رشته مهندسی برق و مخابرات

دانلود کارآموزی در مخابرات

گزارش کارورزی در شرکت کارا تلفن

کارآموزی در شرکت های تولید مراکز تلفن

دانلود کارآموزی شرکت کارا تلفن

گزارش کارآموزی مرکز تلفن شهید منتظری

گزارش کارآموزی مرکز تلفن شهید منتظری

دانلود کاراموزی در مرکز تلفن مخابرات

دانلود کارورزی مرکز تلفن شهید منتظری

گزارش کارآموزی درباره مرکز تلفن شهید منتظری

کارورزی رشته مخابرات و مرکز تلفن

این گزارش با فرمت ورد بوده و قابل ویرایش می باشد.

تعداد صفحات 55 صفحه

فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: مقدمه
فصل دوم
بخش اول: کلیات سیستم KTDSS
1-1) کاربردهای سیستم  5
1-2) تکنولوژی ساخت 7
1-3) ظرفیت سیستم 7
1-4) پیکره بندی سیستم 9
1-5) امکانات سیستم 12
بخش دوم: ساختار سخت افزار
2- ساختار سخت افزار 16
2-1) واحد کنترل اصلی (Control Unit) 24
فصل سوم
بخش سوم: کارایی سیستم KTDSS
3- کارایی سیستم 36
3-1) قابلیت تحمل خرابی (Fault Tolerant) 36
3-2) قابلیت گسترش سیستم 39
3-3) ترافیک سیستم 40
3-4)  امنیت شارژینگ 42
3-5)  سرویسهای مربوط به مشترکین سیستم 43
بخش چهارم: مشخصات الکتریکی و مخابراتی سیستم KTDSS
4- مشخصات الکتریکی و مخابراتی سیستم KTDSS 46
4-1) مشخصات سیستمی 46
4-2) مشخصات الکتریکی 47

فهرست اشکال
عنوان صفحه
فصل دوم: بخش اول
شکل (1-1) کاربردهای سیستم KTDSS 6
شکل (1-2) ارتباط مشترکین و شبکه با KTDSS 10
بخش دوم
شکل (2-1-الف) شمای ساختار سخت افزار 21
شکل (2-1-ب) شمای ساختار سخت افزار KTDSS4 23
شکل (2-2-الف) شمای کلی واحد کنترل اصلی (CV) در KTDSS2 24
شکل (2-3-الف) شلف CU و نحوه قرارگیری کارتها در آن (نوع 1 ) KTDSS3 27
شکل (2-3-ب) شلف CU و نحوه قرارگیری کارتها در آن در سیتسم KTDSS4 28
شکل (2-6) نحوه توزیع شریانهای کارت MSW در دو ساختار Large , Small 34
فصل سوم بخش سوم
شکل (3-2) امکان گسترش سیستم بر اساس سیگنالینگ SS7 و استفاده از شبکه محلی بین سیستم 40

فهرست جداول
عنوان صفحه
فصل دوم: بخش اول
جدول (1-1) ظرفیت سیستم KTDSS

پروژه کارورزی مرکز تلفن شهید منتظری

در این پایان نامه کارآموزی به مشخصات فنی سیستم KTDSS که ساختار شرکت کارا تلفن است پرداخته شده است در ابتدا به بررسی مفاهیم و اجزای کلی پرداخته شده است سپس به بررسی تک تک اجزاء و قابلیتها و کارایی آن پرداخته شده و در آخر مشخصات الکتریکی و مخابراتی این سیستم تشریح شده است.

مقدمه

شرکت کارا تلفن به دنبال هدف تولید مراکز تلفن در رنجهای مختلف پس از تکمیل ظرفیتهای خود در رنج مراکز تلفن سانترال، اکنون سیستم تمام دیجیتال خود را که از 256 پورت تا 16000 پورت قابل گسترش است، به صنعت مخابرات و ارتباطات تقدیم می‌کند.

هدف از ساخت چنین سیستمی، کارایی بالا در سطح استانداردهای جهانی در عین پائین بودن قیمت و سادگی نصب و نگهداری و مدیریت سیستم در شبکه مخابراتی است. این سیستم می‌تواند بصورت RX (Rural exchange)، PABX ، LX ( Local exchange)، LTX ( Local /Transit exchange )، TX ( Transitexchange) مورد استفاده قرار گیرد و در نتیجه قابلیت انعطاف کاملی به جهت برخورداری از سیستم کنترل SPC دارد.

این مدرک به منظور آشنائی هرچه بیشتر پرسنل مدیریت و نگهداری سیستم سوئیچ KTDSS تهیه گردیده است و هدف از آن ارائه اطلاعات کلی دراین زمینه می‌باشد که از بخش‌های زیر تشکیل یافته است:

دانلود کارورزی مرکز تلفن شهید منتظری

گزارش کارآموزی درباره مرکز تلفن شهید منتظری

کارورزی رشته مخابرات و مرکز تلفن

دانلود کاراموزی در مرکز تلفن مخابرات

گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی

گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی میکائیلیان

دانلود کارآموزی در کارخانه فرآورده های گوشتی

 

کارورزی در کارخانه گوشت

طرح کارآموزی در کارخانه فرآورده گوشتی

گزارش کارورزی در شرکت فراورده گوشتی

فهرست مطالب

فصل اول مقدمه و کلیات  1

بخش اول گوشت  1

بخش دوم تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان 4

بخش سوم سوسیس و کالباس –ویژگی‌ها  و روش‌های آزمون   7

بخش چهارم تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآورده‌های گوشتی

میکائیلیان 14

بخش پنجم آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه‌ها و کارخانه‌های

فرآورده‌های گوشتی15

فصل دوم خط تولید فرآورده‌های گوشتی30

بخش اول دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز30

بخش دوم مواد تشکیل دهنده اصلی فرآورده‌های گوشتی69

بخش سوم پروسه تولید75

بخش چهارم مراحل خط تولید کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان 77

فصل سوم آزمایشات شیمیایی و میکروبی82

بخش اول گوشت قرمز و فرآورده‌های آن – روش نمونه برداری  82

بخش دوم آزمایش های شیمیایی102

بخش سوم آزمایش‌های میکروبی   110

فصل چهارم نتیجه گیری –انتقادات و پیشنهادات  139

ضمایم140

منابع

فصل اول

مقدمه و کلیات

بخش اول گوشت

گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که از عضلات حیوانات اسکلت دار تهیه و تولید می‌شود و یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندام‌های دام مانند زبان، کبد، مغز و … نیز جزء گوشت محسوب می‌شوند. گوشت علاوه بر پروتئین دارای مقدار قابل ملاحظه‌ای از مواد معدنی و ویتامین‌ها و … برای بدن می‌باشد. و از چربی آن به عنوان تولید انرژی نیز استفاده می‌شود. در بعضی از کشورها از چربی بیشتر در جهت مصارف صنعتی بهره گیری می‌نمایند، به همین دلیل آن را در زمره کاملترین و بهترین مواد غذایی طبقه بندی نموده‌اند.

ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی به مراتب بالاتر می‌باشد زیرا در تغذیه انسان علاوه بر کمیت، مسئله کیفیت پروتئین‌ها نیز مطرح است. میزان ترکیبات چربی حیوانی بستگی به نوع، نژاد و تغذیه وام داشتند و اغلب از تری گلیسریدها که ترکیبی از گلیسیرین و اسیدهای چرب می‌باشند تشکیل شده است. بعضی از اسیدهای چرب مانند اسیدلینولنیک، اسیدلینولئیک و اسید آراشیدونیک که تحت عنوان «گروه ویتامین F» نیز نامگذاری شده‌اند برای بدن انسان بسیار ضروری بوده و می بایست حتماً از راه مواد غذایی وارد بدن گردند. چربی‌های گیاهی معمولاً حاوی مقادیر بیشتری از این گونه اسیدهای چرب می‌باشند.

مواد معدنی گوشت به صورت ترکیبات آلی و املاح معدنی وجود دارند. نمکهای معدنی بیشتر در ثابت نگه داشتن فشار اسمزی سلول‌ها مؤثر می‌باشند و علاوه بر آن یون‌های آن در متابولیسم و انقباضات ماهیچه‌ای نقش بسزایی دارند. کمبود این مواد در بدن باعث اختلال در رشد بدن و قوای جنسی می‌شود.

مصرف گوشت اگر متعادل باشد اثرات مفیدی در اعضاء و دستگاه‌های بدن و رشد و سلامت جسمی و فکری انسان خواهد داشت. مثلاً در مصرف 100 گرم گوشت پخته شده حدوداً 50 درصد پروتئین مورد نیاز روزانه بدن و مقداری روی و ویتامین‌های تیامین، 12Bریبوفلاوین،6Bو حدود 15 درصد یا بیشتر آهن وجود دارد.

گوشت مرغ و ماهی نسبت به گوشت قرمز آهن کمتری دارد. افرادی که رژیم غذایی خاصی ندارند باید در جیره غذایی روزانه خود مقداری گوشت در نظر بگیرند زیرا کمبود مصرف گوشت موجب ضعف، خستگی و در نهایت برخی از بیماری‌ها خواهد گشت افراط در خوردن آن نیز خطرناک و مضر است.

نیاز گوشت برای یک فرد 70 کیلویی روزانه 200 –150 گرم می‌باشد. اما از سن 50 سالگی به بعد باید به مرور از این مقدار کاسته شود، زیرا کلسترول موجود در گوشت برای سلامتی افرد مسن مخصوصاً افراد مبتلا به بیماری‌های قبلی زیان آور می‌باشد ولی جوانان و افراد در حال رشد بنابر احتیاج بدنشان می‌توانند روزانه بیش از 200 گرم گوشت نیز استفاده کنند. گوشت تأمین انرژی برای بدن چه در حالت کار و چه در حالت استراحت یک ضرورت است. که در این میان گوشت و فرآورده‌های گوشتی می‌توانند نقش مؤثری را ایفا نمایند.

در ایران برای تولید فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس) اکثراً از گوشت گاو استفاده می‌شود که آنرا به صورت لاشه کامل شقه، چهار تکه‌ای (ران –سردست –گردن –قلوه گاه) تازه یا منجمد، داخلی یا وارداتی یا بسته بندی کارتنی تهیه می‌نمایند گوشت وارداتی که امروزه اکثراً کارتنی هستند و به طریق ذبح اسلامی زیر نظر کارشناسان دامپزشکی و مسئولین ذیربط تهیه می‌شود اخیراً مردم به علت فواید بی شمار گوشت سفید توجه خاصی به فرآورده‌های گوشت مرغ و گوشت بوقلمون نشان داده‌‌اند، لذا عرضه این فرآورده‌ها در بازار بیشتر شده است.

در کشورهایی که از نظر ماهی غنی هستند، می‌توانند مازاد بر احتیاج خوراکی خود را که شامل مقدار قابل ملاحظه‌ای ماهی و یا سایر حیوانات خوراکی دریایی می‌باشد، بصورت فرآورده‌های گوشتی تهیه نمایند که در نتیجه با اضافه و کم نمودن کمیتی و کیفیتی مقداری مواد افزودنی به محصولی که از نظر ارگانولپتیک نیز مطبوع و قابل قبول باشد، خواهند رسید.

معمولاً گوشت را از نظر رنگ و مواد تشکیل دهنده به دو نوع تقسیم کرده‌اند:

1-گوشت قرمز (گوشت گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک، خرگوش و …)

2-گوشت سفید (گوشت مرغ، خروس، اردک، غاز، بوقلمون، میگو و انواع ماهی و …)

در انتخاب گوشت اکثر مردم تصور می‌کنند هر چه قدر گوشت روشنتر باشد بهتر و سهل الهضم تر است، در صورتی که چنین عده‌ای نیز بین کیفیت و نوع گوشت دچار اشتباه می‌شوند در حالی که این دو موضوع کاملاً با هم فرق دارند زیرا کیفیت گوشت مربوط به ارزش آن بوده و بستگی به نوع غذا، شرایط زندگی، شرایط ذبح حیوان دارد.

مثلاً اگر حیوان خیلی پیر باشد گوشت آن دارای رشته عضلانی سخت و اگر خیلی جوان باشد دارای گوشت ژلاتینی سنگین و بد هضم خواهد بود. همچنین به سلامت حیوان و به خصوص تغذیه خوب و مواظبت کافی بهداشتی در زمان نگهداری و پرورش دام نیز بستگی دارد. کیفیت ارزش غذایی گوشت علاوه بر مسائلی که بیان شد، حتی در یک دام نیز بسته به اینکه مربوط به چه ناحیه‌ای از بدن حیوان باشد، متفاوت است. به همین منظور قسمت‌های مختلف حیوان را از نظر گوشتی درجه بندی و آن را کاته گوری نامگذاری کرده‌اند.

بخش دوم تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان

سوسیس و کالباس از قدیمی ترین محصولات گوشتی می‌باشد و از مدتها قبل مورد توجه قرار گرفته‌اند، پانصد سال قبل از میلاد مسیح را ارجع به این مادة غذایی در ادبیات یونان مطالبی نوشته شده است.

کلمه سالامی را میتوان در مکتب یونان قدیم پیدا نمود و تصور می‌رود اولین بار در شهر سالامی (Salami) در ساحل شرقی یونان ساخته شده است، کلمة سوسیس (sausage) از لغت لاتین salsusبه معنی نمک شوره (نیتریت + نیترات) یا نمک سود کردن گرفته شده است و شاید بدین مناسب باشد که امروزه مفهوم این کلمه عوض شده، زیرا تهیه آن تغییر کرده و از طرق مختلف جهت تهیة آن استفاده می‌نماید.

البته پیشینة سوسیس و کالباس فعلی به 250-200 سال پیش بر می‌گردد که در آن زمان گوشت را چرخ کرده در هاون کوبیده و با ادویه مخلوط می‌کردند و در روده گاو و یا گوسفند می‌پختند.

رومیان قدیم، علاقه زیادی به سوسیس و کالباس داشتند و اغلب در چشنهای مذهبی از این محصولات استفاده می‌کردند، به طوریکه در فستیوال Origiasticکه به مناسبت عید مذهبی بر پا شده بود، مقدار زیادی از آن مصرف گردید و مورد اعتراض شدید روحانیون آن زمان قرار گرفت.

زمانیکه کنستانتین به امپراطوری رسید و مسیحیت را قبول کرد، روحانیون را وادار به مبارزه بر علیه مصرف سوسیس و کالباس نمودند و به دنبال آن در بسیاری از نقاط مصرف این فرآورده‌های گوشتی منع گردید ولی کم کم با اعتراض عمومی مردم قانون منع مصرف سوسیس و کالباس لغو گردید و تهیة مصرف آن یکبار دیگر در بین مردم رایج گشت.

در گذشته برای تهیه این خوراک از مخلوط گوشت وادویه شاه بلوط به عنوان چاشنی استفاده می‌کردند، در آن زمان محصولات تولید شده را در روده وارد نمی‌کردند بلکه از روشهای مختلفی نظیر جاسازی در نی‌های سروته بسته استفاده می‌نمودند.

قبل از آنکه روش‌های سردکردن جدید، متداول شد سرد نمودن مواد غذایی فقط در زمستان امکان داشت و بدین جهت سوسیس و کالباس را در زمستان تهیه می‌کردند در نتیجه هوای سرد و خشک، مقداری از رطوبت آن کاهش می‌یافت و تا زمان رسیدن فصل تابستان قابل نگهداری بود.

تهیة سوسیس و کالباس در ایران به صورت یک کارگاه کوچک از سال 1307 شمسی شروع گردید، بدین صورت که در آن زمان شخصی روسی به نام fanasowدر بندر انزلی با ماشین کوچک و دستی خود شروع به کار نمود و احتیاجات روزانة تعدادی از اتباع خارجی آن محل را طرف می‌نمود.

در سال 1309 شمسی شخصی دیگری به نام lischinskiکه از اهالی شوروی بوده و سابقة تولید کالباس را داشته، کارخانه کوچکی را دایر نمود که قادر به تولید روزانه 50-40 کیلوگرم کالباس بود، این کارخانه تا سال 1312 شمسی در بندر انزلی به کار مشغول بود.

از آن پس کارخانه را به تهران منتقل نمود از یک متخصص آلمانی در امر کالباس سازی دعوت به کار نمود، در آن زمان یکی از ارامنه که از اهالی سلماس بود و پس از انقلاب روسیه به ایران آمده بود، در منزلش با وسایل دستی به همراه همسر و دو فرزندش و نیز 4 کارگر از ارامنة ایران به تهیه فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس و ژامبون) مشغول بود، این شخص آرزومان آوانسیان نام داشت.

زمانیکه کارخانه lischiuiskiدر سال 1312 از بندر انزلی به تهران منتقل شد با آرزومان شریک گردید و بدین ترتیب در پایتخت کشور اولین کارخانة کالباس سازی بنا نهاده شد ، پس از آن کارخانة دیگری به نام اصل بلور به تولید فرآورده‌های گوشتی در تهران پرداخت که تولید روزانه این کارخانه نیز کم بود.

این کارخانه بعدها به میکائیلیان واگذار گردید، در حال حاضر با تمایل مردم به این فرآورده‌ها، این صنعت در کشور به سرعت رشد و ترقی نموده و واحدهای تولیدی زیادی در تهران و سایر شهرستان‌ها مشغول تولید این فرآورده‌ها می‌باشند.

بخش سوم مقدمه

سوسیس و کالباس –ویژگی و روش‌های آزمون

1- هدف

هدف از تدوین این گزارش تعیین ویژگی‌ها، نمونه برداری، روش آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری سوسیس و کالباس می‌باشد.

2- دامنه کاربرد

این  روش در مورد انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده که در داخل کشور تولید و عرضه می‌شود، کاربرد دارد.

3- اصطلاحات و تعاریف

– سوسیس و کالباس عبارتست از، مخلوط پایدار حاصل از گوشت دام‌های کشتاری (حیوانات حلال گوشت) چربی و آب که همراه با مواد دیگری در داخل پوشش‌های طبیعی و یا مصنوعی در شرایط مناسب پر شده و پس از طی فرآیند حرارتی مناسب سایر فرآیندهای لازم (مثل دود دادن) برای مصرف خوراک انسان آماده می‌گردد. ولی در هر حال عمده ترین جزء به کار رفته در تولید سوسیس و کالباس، گوشت می‌باشد.

– گوشت تکه‌ای قطعاتی از گوشت‌های خرد شده توسط چرخ گوشت یا وسایل دیگر به ابعاد مختلف به صورت تکه مانند است که در خمیر یا فارش استفاده می‌گردد.

– فارش خمیر حاصل از اختلاط مواد اولیه سوسیس و کالباس را می‌گویند.

– برش پذیری عبارت است از ورقه‌های برش داده شده توسط دستگاه برش کالباس می‌باشد.

– حفرات هوا عبارت است از هوای محبوس توسط خمیر یا فارش، که در جریان ته

دانلود کارآموزی در کارخانه فرآورده های گوشتی